top of page

Cacao Ceremony

Se kalenderen for næste Ceremoni

 

Til en Cacao Ceremony vil du altid opleve et roligt og kærligt rum med hjertemeditation, blid musik, og sang.  Det giver dig en mulighed for at give slip og mærke dig selv på et dybere plan, slippe gamle energier og sætte nye intentioner for dit liv.

 

Du er velkommen som du er og har det, du inviteres til at være med det som sker i dig ligenu, både følelsesmæssigt, fysisk, bevidst og ubevidst.

Cacao

Cacao er blevet brugt i Cerimonielle sammenhænge og som plantemedicin, gennem mange 100tusinde år. Bl.a. af Mayaerne, som tilbad en KakaaoGud og Spirit.

 

Hvordan Ceremonierne foregik dengang, ved vi ikke præcist noget om idag, og det er egentlig heller ikke så interessant. Vi skaber et ceremonielt rum, som er tilpasset den tid vi lever i.

mørkebrun_edited.jpg

Ceremoniel Cacao er ikke almindelig Cacao, og smager derfor anderledes. Forvent ikke den søde sukkersmag, men mere en lidt bitter smag. Man tilsætter ofte lidt honning og krydderier.

 

Cacao påvirker kroppen fysisk, blodet strømmer hurtigere, og udløser blandt andet Dopamin og serotonin, som når vi er forelskede. Spirituelt hjælper Cacaoen os med at åbne hjertet og hjertechakra, føle mere kærlighed og mærke dybere lag i vores bevidsthed. Kakao hjælper os til at finde ro og lytte til hjertet og sjælen.

Ceremoni

Ceremonierne er forskellige, men du vil altid opleve musik, hjertesang, lydrejse, meditation og intentions runde. Det er et trygt rum, hvor du kan give helt slip til det som er og blot være, lukke øjnene eller ligge dig ned. Der vil være et lille alter i midten, hvor du kan placere en genstand, som betyder noget for dig. Det kan f.eks være en krystal, en sten, et billede, en blomst eller andet.

 

Den Ceremonielle Cacao, som der serveres er ofte fra LoveByGaia, som ejes af Christina Sofia. På hendes side kan du læse mere om Cacaoen og også købe den.

Hvis det er første gang du skal deltage på en ceremoni eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. Der er vigtig info du skal forholde dig til inden du deltager på en Ceremoni, læs mere på LoveByGaia.

20191026_223406_edited_edited_edited.jpg
cacao 1.jpg

Meditations Koncert

Til en Meditations koncert vil dit hjerte og din sjæl blive taget på en dejlig og blid rejse med musik, guidet hjertemeditation og lydhealing. En meditations koncert kan være med eller uden Ceremoniel kakao. 

Jeg skaber et rum, hvor du trygt kan give helt slip, bare nyde og være. Du inviteres til at slappe af under hele koncerten og blot tage imod, ligge dig ned, hvis du har brug for det. Kom gerne i blødt tøj med et tæppe og en pude.

Du kan arrangere en meditations koncert i dit eget hjem!

Koncert_edited_edited.jpg

Du kan læne dig tilbage og nyde ro, fordybelse, lys og kærlighed.

TrineMai

Cacao Ceremony
6c3b132621cc80ea40ac8c9d08129655.0.jpg

Ønsker du at arrangere en Koncert  eller Ceremoni hjemme i din stue?

20191024_133205.jpg
bottom of page